Muutos syntyy oppimalla ja kokemuksia jakamalla.

Olemme kirjoittaneet vuosien saatossa kymmeniä, ellei satoja tarinoita ohjelmistoalalta, työnteon murroksesta, alan ilmiöistä ja ihmisistä. Jaamme avoimesti niin kasvukipumme kuin onnistumisemmekin.

Anssi Heijasto Anssi Heijasto

EXIT-STRATEGIA ASIAKKAALLE

Hyvän exit-strategian kehittäminen on välttämätöntä kaikille yrityksille, jotka tekevät yhteistyötä ulkoisten kumppanien kanssa.

Exit-strategian avulla varmistetaan, että yritys pystyy jatkamaan toimintaansa, vaikka kumppanuus päättyisi äkillisesti tai kumppani ei täytä sovittuja ja asetettuja vaatimuksia.

Seuraavassa muutamia ohjeita, kuinka yritykset voivat valmistautua ja huolehtia siitä, etteivät ne joudu "kumppanilukkoon" ja pystyvät jatkamaan toimintaansa.

Lue lisää
Anssi Heijasto Anssi Heijasto

Uusia tuulia ja kilpailuetua.

Uusia tuulia ja kilpailuetua.


Alihankinta on käsite, joka voi avata monia mahdollisuuksia organisaatiolle, mutta se jää usein suppeaksi näkemykseksi, jossa se mielletään pelkästään ulkoisten resurssien hankkimiseksi. Todellisuudessa alihankinta voi olla paljon enemmän kuin pelkkä toimeksianto. Se voi olla tilaisuus tuoda uusia ajatuksia, osaamista ja perspektiivejä tiimin toimintaan.

Lue lisää